a štartovali ste si niekedy auto z policajnej motorizovanej jednotky o 3tej ráno?
Keď som doviezol svoju V40 tak mala baterku na sračky, vedel som to už v Berlíne ale keď to šlo tak ok, ale stalo sa mi, že som nechal pustené svetlá, atď a vypol motor. Aká sranda nastalo potom, som nemohol naštartovať. Zostal som stáť o 3tej ráno na konci Trnavy, tak som zapol výstražné a skúšal štartovať. Za chvíľu prifrčala PMJčka, ktorá ma predtým v meste stretla, kontrola dokladov. Že prečo tam stojím, ja že vybila sa mi baterka, nemohol by som si od Vás naštartovať? A páni, že ale mi nemáme štart. káble, a ja ale ja mám
tak veľmi ochotne pristavili tú svoju zánovnú policajnú káru. Ešte si polámali PVC kryt baterky-im nešiel dole. Ja som si pripojil káble naštartoval, poďakoval, pozdravili sme sa a odišiel som.
bolo to cca 1.11.2007
No to bol ten príjemný zážitok, mal som ešte zopár príjemných ale 2x platba za rýchlosť. No za 2roky celkom ok.
Naposledy som zaplatil 60eur za to, že som obehol električku a za ňou stála bežná kontrola. Ale toto som fakt nikde nenašiel vo vyhláške, že je to zakázané, predbehnt električku, ak chýba vodorovné a zvislé značenie, žiadne čiary, žiadne ostrovčeky, len cesta a vyasfaltované kolaje. No ale nechcelo sa mi hádať- toto ma celkom nasralo.
A ešte keď sme šli za scoffom, nás pred čiarou zastavili, skontrovali doklady, p.policajt ma upozornil že mi končí STK a EK a aby som si zhasol predné hmlovky-pred tým pár km bola hmla, poprial príjemný deň a šli sme ďalej. (STK a EK už mám do 3.12.2011 bez jedinej závady
)
Proste policajtov beriem ako ľudí čo si robia svoju prácu. Ale niekedy im fakt hrabe- ale chápem že musia vyberať čo najviac pokút. Len škoda, že na to doplatím ja.
Čo ma ale zaráźa za 2,5roka čo jazdím mi nikdy žiadna kontrola neskontrolovala vnútro vozidla, lekárničku motor. Proste buď len platím pokutu, alebo mi skontrolujú doklady a idem ďalej.