Jednym slovom Sulik je Хой, nic z toho co tato strana slubovala pred volbami nenaplnil. Euroval je este vacsia Хойovina, pretoze do konca tohto tyzdna ju padnuta vlada schvali s podporou svojho najvacsieho nepriatela Fica.
Je to ako keby si Hitler podal ruku s Churchilom a spolocne by zacali bojovat proti Stalinovi
DDDDD v mene Vatikanu
Volby su podla mna vyhodene peniaze. Jedine co ma tesi ze diletanti ako je minister obrany s modrou knizkou za SAS konecne odide. Ako moze nejaky luzer ktory v zivote nebol na vojne riadit rezort obrany? (podla neho treba zrusit tankove vojsko, zrusit vrtulnikovu zakladnu v Prešove) -len blazon alebo vlastizradca moze povedat takuto hlupost
O korupcii Miklos a.s. nema cenu hovorit...
Volby budu v marci 2012 dovtedy tu bude totalny bordel, jedine co ma potesi bude ak toho Хойa odvolaju z funkcie predsedu parlamentu. Vacsieho hlupaka som v SK politike od cias lenona nevidel. Som si naivne myslel ze uz vacsi imbecil ako bol prejavom prvy prezident a spravanim Meciar nikdy nepride a ejhľa kde sa vzal, tu sa vzal z nemeckej kobky vyliezla chamraď najvacsieho kalibru.
A to nepochopim ako mohol Viktor kandidovat pod zastitou tohto kretena..
Najsmutnejsie na to vsetkom je ze nejde o principialnost SAS ani o euroval ide o dopredu naplanovany pad Radicovej v mene vyssich zaujmov statnych zakazok. Dokazom toho je stalost eura, ziadne poklesy, kazdi vie ze to aj tak schvalime do konca tyzdna
PS. co by sa stalo keby Grecko vyhlasilo bankrot a stratilo by euro? Euro by zacalo vyrazne posilnovat na ukor USD a to sa lobby nepaci, je lepsie udrzovat EU v strachu a nestabilite, USA tak moze rychlejsie zvysit svoj rast, pretoze vacsi vojnovy konflikt je v nedohladne
Cely euroval je o len o kryti sukromneho bankoveho kapitalu Nemecka investovaneho v Grecku.......smer USA
IN GOD WE TRUST, HEYA