Dostal som od sestry prikaz zhanat vonavky do auta a cirou nahodou som sa dostal k jednej americkej znacke...
California scents konkretne stranka u nas:
http://www.caro-vone.sk Ten chalainisko co s tym robi a predava ich robi reklamu na roznych forach ale v ramci VOLVA nist.
Ide o konzervy/plechovky s navonanymi vyliskami, ktore vydrzia vonat oficialne 60 dni, niektore su slabsie, niektore zas silnejsie. Najblizsie to idem vyskusat lebo to este nepoznam ale co som cital na tych forach ludia si to neskotocne vychvaluju a nakupuju vo velkom. Ked aj vona vyprcha daju sa tie vylisky otocit a pokvapkat teplou vodou a tym sa vona predlzi o dalsie dni... Da sa k tomu objednat take veko alias regulator intenzity vone. Pastnem sem cely zoznam z ponuky+doplnene info o referenciach zakaznikov/uzivatelov:
SPILLPROOF ORGANIC:
Alias zuvacka Pedro silna vona, odporucana
Ananas
Antitabak
Balboa zuvacka
Broskyna
Brusnice silna vona, odporucana
Citron slaba vona, neodporucana
Citrusove plody
Cerstva bielizen konvalinky, prijemna vona, silna vona
Grepfruit
Havajske zahrady silna vona, odporucana
Hroznove vino
Jablko
Jablkovy must silna vona, odporucana
Jahoda
Jazmin
Kokos slaba vona, neodporucana
Kvetiny silna vona, odporucana
Lesne ovocie silna vona, odporucana
Levandula
Mango silna vona, odporucana
Melon silna vona, odporucana
Melon Mango
Nove auto slaba vona, neodporucana
Pinakolada
Pomaranc
Puder
Skorica
Skoricove jablko
Tropicke ovocie
Vanilka slaba vona, neodporucana
Visna silna vona, odporucana
Vona mora
Vonava zahrada
COOL SCENTS:
Christian Dior
CKone
Cool Water
Eternity
Gucci
Hugo Boss
P.S.: Ten chalan s tymto obchoduje v Ziline (Rosina) a da sa to objednavat cez e-shop, ponuky som videl na Wolkswagen fore, Toyota fore, Renault fore, BMW fore. Nebolo mojim cielom robit reklamu kedze ja sam som tieto plechovecky este nikdy neskusal ani toho chalana nepoznam ale podla tych prispevkov od ludi to bude asi super vec a ak to uz niekto skusal mozte dat komentare nech som mudrejsi