Tak to vezmu od začátku:
1. Škoda 100 modrá - koupil, přivezl domů, objel jsem si zkušební trasu, zaparkoval a upadl z toho motor na zem - sešrotováno.
2. Škoda 120 L užovka světle modrá - tu jsem koupil dotaženou z Německa bez papírů a papíry jsem přepsal z té první stovky. Sloužila asi 4 roky. Běžná údržba - destičky, pakny, olej. Prodáno
3. Škoda 110 R žlutá s černou střechou, spojlery, sportovní výfuk - na tu dobu a na moje omezené finanční možnosti pěkné svezení. Vyvařil jsem, nastříkal a udělal GO motoru. Sloužilo asi 2 roky. Prodáno
4. Trabant limuzine zelený - vyvařil, přestříkal, půl roku jezdil a prodal. Na ježdění do práce (2 km) ideál.
5. Peugeot 205 1.3 světle zelený - první "lepší auto" když jsem ho kupoval vypadal pěkně, ale po půl roce začal korodovat. Prodáno
6. Volkswagen Scirocco 1.8 bílé - koupeno z bazaru z touhy po sporťáku. Největší chyba v mém životě. Auto bylo shnilé a složené z několika vozů. Spotřeba 20 na sto. Nejelo to. Prodáno po půl roce bez papírů.
7. Volkswagen Scirocco 1.8 červené, černé plasty - dovezeno ze Švýcarska. Dodnes s láskou vzpomínám a lituju prodeje. První rychlé auto. Slušná spotřeba. Vrazil jsem do něj jenom olej a komplet brzdy. Možná jednou najdu i fotky. Kočkolap. Prodáno se ziskem.
8. Škoda Forman zelený - koupeno od policie přes tátu za 30 tisíc. Škodovka co dodat - přestěhoval jsem s tím sestru a opravil jsem sem tam nějakou tu korozi. Prodáno za 50 tisíc. Takhle výhodně auto už nikdy neprodám.
9. Citroen ZX 1.4i tmavě modré - koupili jsme se strýčkem skoro stejná auta v jeden den.
S tímhle autem jsem najezdil asi nejvíc kilometrů. Do práce, na dovolenou do Černé hory, Mimoňské války atd. Měněn olej, brzdy, rozvody, filtry, jinak nic. Mám ho pořád na zahradě, ale půjde do šrotu.
10. Citroen ZX 1.4i zelená metalíza - koupeno bez papírů a přepsány z předchozího. S Citroenem jsem byl velice spokojen. Namontováno LPG. Spotřeba okolo 6 - 8 litrů plynu. Měněny běžné spotřební díly. Je pořád, ale bohužel ho manželka zrušila o strom. Asi koupím další ZX bez papírů a opět předělám na lpg.
11. Volvo V 70 II 2.4i AWD turbo stříbrná metalíza - aktuální stroj a první auto, které jsem naboural. Opraveno. Namontováno LPG. Pohodlný kočár se vším co jsem vždycky chtěl v autě mít. Chybí jenom tažné. Ještě vychytat nějaké ty chybičky. Nefunkční tempomat a alarm. Taky zlobí volnoběh. No jedu k Marrovi, snad se to opraví.
Opraveno samodomo - vyčištěna klapka. Alarm ještě řeším - vadná siréna.